Personal Trainers

Robin Barends

Personal trainers - Barends Training Studio Leiden, bootcamp , fitness instructeurWij gaan voor het beste resultaat in Sport & Lifestyle. Door je workout en voeding op jouw persoonlijke doel af te stemmen, behalen we samen resultaat!
Ik heb zelf meerdere trainings- en voedingsmethoden uitgeprobeerd en hier verschillende doelen mee behaald. Denk aan het verbeteren van maximale kracht, aankomen, afvallen en energieker zijn. Deze kennis en ervaringen deel ik graag op een persoonlijke manier met mijn klanten. Ga voor resultaat en maak een afspraak!

MOTIVATIE
“Ik ben als Personal Trainer jouw stok achter de deur, maar je leert ook over voeding en training. Zo word je bewust van de handelingen om jouw doel te behalen en het resultaat te behouden.”

BEGELEIDING
“Ieder mens heeft een eigen aanpak nodig om zijn of haar doelen  te bereiken. Dit is nou net wat ik interessant vind en waarom ik graag mensen wil begeleiden naar hun doelstelling.”

RESULTAAT
“Wanneer je gedisciplineerd aan je doel werkt en je sport en voeding op orde zijn, behaal je gegarandeerd het gewenste resultaat. Hier ga ik jou bij helpen!”

 

Mandy Ragetlie

Personal trainers - Barends Training Studio Leiden, bootcamp , fitness instructeurHet geeft mij als personal trainer enorme voldoening om mensen te helpen hun doelen te behalen. Ik wil ze laten ervaren waartoe ze in staat zijn en laten zien dat ze meer kunnen dan ze denken!
Wat ik zeer belangrijk vind als trainer is zelf ervaren wat mijn klanten ervaren. Daarom heb ik veel verschillende trainings- en voedingsmethodes uitgeprobeerd. Ik weet wat mijn klanten doormaken in de stappen op weg naar hun doel. Of dit nou afvallen, aankomen, stressvermindering of bezigheidstherapie is, ik kan je daarbij helpen!

MOTIVATIE
“Voor mij als personal trainer staan voeding en training niet los van elkaar, maar zijn beide essentieel voor het behalen van jouw doel!”

BEGELEIDING
“Persoonlijke begeleiding betekent dat ik je intensief zal helpen met zowel je training als je voeding. Daarnaast ben wel JIJ degene die het gaat doen!”

RESULTAAT
“Resultaat komt niet vanzelf; daar zal je keihard voor moeten werken. Met het volgen van de juiste stappen in voeding en training is resultaat 100% gegarandeerd.”